Leden

WAGENINGEN SPEELT LEKKER

Het was zaterdag weer gezellig druk bij Wageningen. Het 1e elftal speelde thuis tegen Kesteren. De meeste wedstrijden dit seizoen is Wageningen de wedstrijd begonnen met een voorsprong, maar dit keer kwam na een klutsbal de tegenstander op voorsprong. In de tweede helft kwam Wageningen sterk terug en het wachten was op de gelijkmaker en de voorsprong, maar net toen een aanvallende wissel gepland was, maakte Kesteren met een sporadische aanval 0-2. Voor de statistiek werd het 0-4, maar deze uitslag deed geen recht aan het veldspel van Wageningen en de overhand aan prachtige aanvallen, alleen de afrondingen van Kesteren waren beter.

Onze Vrouwen speelden een goede wedstrijd met als uitslag 1-1 tegen Lunteren. Het 3e elftal lijkt zijn vorm weer te pakken te krijgen en won met 3-0 van Dodewaard. Al met al weer een leuke voetbaldag.

 

Pupil van de week was Danne van der Sterren

 

 

 

 

Gezonde sportkantine Wageningen

Wageningen heeft een gezonde sportkantine en zoals het er nu naar uitziet zal binnenkort een officiele erkenning voor het goede werk komen, dat door de gemeente gesteund is met een programma dat gezonde(re) sportkantines stimuleert. Doel is te komen tot een nog meer optimale combinatie van sport en gezonde voeding. Binnen onze vereniging wordt dit al enkele jaren gestimuleerd met het aanbod van gezonde producten en de bedoeling is dit naast het bestaande aanbod verder uit te breiden. Het bestuur heeft besloten dat het prima bij onze vereniging past om de kantine een gezond aanbod en gezonde uitstraling te geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden verder te stimuleren en meer bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

    

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar