Leden

Wageningen sluit oefen en bekerperiode af

Wageningen 1 heeft zaterdag de laatste wedstrijd in de voorbereiding op de competitie gespeeld tegen Fortissimo. De doelpunten werden vandaag gemaakt door Bart, Okko en Merwin. Aanstaande zaterdag start de competitie uit tegen Kesteren. Ook het 2e heeft de voorbereiding afgesloten met een bekerwedstrijd uit bij Bennekom, die met maar liefst 0-6 werd gewonnen. 

Bart

Okko

Merwin 

Wedstrijdprogramma van 23 september:

 08.30 u. OVC'85 JO11     -   Wageningen JO11 
 12.15 u. DTS'35 Ede 7     -   Wageningen 2  
 14.30 u. Wageningen 4   -   SKV9
 14.30 u. Dodewaard VR1 -  Wageningen VR 1
 14.30 u. Kesteren 1        -   Wageningen 1
 
 

SPEELSCHEMA SEIZOEN 2017-2018 VOOR 1e ELFTAL

Het speelschema voor het 1e elftal met de oefenwedstrijden, de bekerwedstrijden en de competitiewedstrijden is als volgt:

 
 

 

 

Gezonde sportkantine Wageningen

Het bestuur heeft besloten om de kantine een gezonder aanbod en gezondere uitstraling te gaan geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden te stimuleren en bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

 

PUPILLEN SLUITEN SEIZOEN AF in EFTELING 

Het is een zeer geslaagd passend uitje geweest van onze pupillen, na een fantastisch mooi seizoen.

 

GEZONDE SPORTKANTINE VAN START

Wageningen neemt deel van het traject dat moet leiden tot een goede gezonde sportkantine in Wageningen. Naast het bestaande aanbod en de reeds geboden gezonde producten in de kantine van WVV Wageningen zoals verse soepen, broodjes gezond, uitsmijters, etc. zal het assortiment gezond uitgebreid en nog aantrekkelijker gemaakt worden. Het traject wordt ondersteund door de Gemeente Wageningen. 

 

AFSLUITING SEIZOEN F1 KAMPIOEN

Onze JO9 is met een 9-0 overwinning op DFS ongeslagen kampioen geworden. Wij feliciteren deze kanjers en hun begeleiders met dit prachtige resultaat. De spelers en begeleiders zijn gehuldigd voor de wedstrijd van het 1e elftal dat vandaag weer met dubbele cijfers nu 10-0 van Uchta won, een mooie afsluiting van het seizoen, waarin op het eind heel veel mooie overwinningen geboekt zijn in mooie wedstrijden met mooi aantrekkelijk voetbal. Ook onze kanjers JO13 hebben een fantastisch seizoen gespeeld, hebben vandaag uit in Otterlo met 1-6 gewonnen, staan nu bovenaan de ranglijst, en zouden aanstaande dinsdag bij een overwinning van de buren kampioen kunnen worden. Van onze senioren heeft het 3e elftal een heel goed seizoen gedraaid, vandaag met 3-5 gewonnen van GVC, en op de 4e plaats geëindigd. Ook het 4e elftal is goed bezig met een 3-3 tegen Lunteren. Wij bedanken alle teams en alle vrijwilligers voor een prachtig seizoen.

 

 

   

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar